De Band

Historie
4WheelDrive is spontaan ontstaan in het voorjaar van 2001. Twee maanden later waren de eerste optredens al. De bandleden hebben een verschillende muzikale achtergrond, maar wat ze gemeen hebben is het plezier in de muziek en een voorliefde voor muziek uit de jaren ’50,  60 en ’70. Sfeer en passie zijn belangrijker dan technische hoogstandjes, het moet vooral lekker swingen. Covers die al jaren niet meer werden gespeeld zijn weer van een fris jasje voorzien. 4WheelDrive speelt net zo gemakkelijk in een huiskamer als in een feesttent, rocken kan op bijna elke locatie.

De Bandleden

Rene Hofman zanger gitarist 4WheelDrive

Rene Hofman

Lead Gitaar & Zang

Boelo Blokzijl basgitarist en achtergrond zanger van 4WheelDrive.

Boelo Blokzijl

Bas Gitaar & Achtergrond Zang

Richard Smit slag gitarist van 4WheelDrive

Richard Smit

Slag Gitaar

Peter de Boer drummer van 4WheelDrive

Peter de Boer

Drums

Wilt u een beter beeld vormen van een live ervaring van 4WheelDrive, ga dan naar de media pagina om beelden en foto’s te bekijken. Wilt u meer zien van optredens van 4WheelDrive, ga dan gelijk naar de media pagina. Heeft u interesse om ons voor een optreden te boeken, neem dan contact op via het formulier of via Facebook chat.

Wilt u een beter beeld vormen van een live ervaring van 4WheelDrive, ga dan naar de media pagina om beelden en foto’s te bekijken. Wilt u meer zien van optredens van 4WheelDrive, ga dan gelijk naar de media pagina. Heeft u interesse om ons voor een optreden te boeken, neem dan contact op via het formulier of via Facebook chat.

Bent u geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie?

Neem dan contact met ons op
via het contactformulier.

Of stuur een bericht via Facebook!

Neem dan contact met ons op
via het contactformulier.


Of stuur een bericht via Facebook!

4WheelDrive Groningen band logo

Classic rock ‘n roll uit Groningen.

Covers van de jaren ’50 tot nu.

Voor in zalen, kroegen en huiskamers.

Volg ons op social media